Close
mun. Odorheiu Secuiesc , jud. Harghita, 535600 Str. Victoriei nr. 44, ap. 3
+40 724 303 499 spicegarden@gmail.com
  • 12ingrediente
  • 7/10complexitate
  • 9/10rating
  • 4persoane

Ingrediente

Rasol de miel 2.000 Kg

Apollo Cajun Melange 0.040 Kg

Spanac congelat 1.000 Kg

Unt 0.150 Kg

Apollo Usturoi praf 0.005 Kg

Apollo Piper Negru măcinat 0.001 Kg

Nucșoară măcinat 0.001 Kg

Fulgi de ceapă 0.050 Kg

Mărar 0.050 Kg

Apollo Gravy Sauce 0.400 Kg

Apollo Cimbru 0.005 Kg

Smântână dulce 0.100 Kg

Rasol de miel cu spanac

Se pune carnea de miel la marinat cu Apollo Căjun Malange și untură de rață, timp de 3-4 ore.
Se coace pentru 4 ore, la 140° C, într-o tavă acoperită cu capac.
Se hidratează ceapa în unt, apoi se pune spanacul tocat, se asezonează cu Apollo Usturoi praf, mărar, Apollo Piper Negru măcinat, nucșoară măcinat.
Se pregătește Apollo Gravy Sauce, în care se adaugă cimbru, iar la sfârșit, smântâna dulce.Rasolul de miel și spanacul se servesc cu mămăligă.

Produse asociate